Engedd szabadjára a fantáziádat, ehhez tökéletes helyszín a fotóstúdiónk Budapesten!

Ha szeretnéd kipróbálni magad egy stúdióban, ahol különleges fényhatásokat hozhatsz létre, mi segítünk a világítás kialakításában és beállításában. A természetben való fotózás még mindig csodálatos élmény, de ha új ingerekre, új kihívásokra vágysz, próbálnád ki, milyen az, ha mesterséges fényekkel csinálod. Akkor Neked való ez a fotóstúdió Budapesten!

Read More
üzleti portrék készítés

Miért bízd profira az üzleti portré készítést?

Az üzleti világban elengedhetetlen a hiteles bemutatása egy cégnek, aminek része, hogy képek is készüljenek a vezetőségről és az alkalmazottakról is, azonban nem mindegy, hogy az elkészült fotók milyen minőséget képviselnek. Sok cégvezető elköveti azt a hibát, hogy megpróbálják házon belül, egy fényképezőgépet jól kezelő személyre rábízni az üzleti portrék készítését, azonban a műszaki tudáson túl a tökéletes fotókhoz sokkal többre van szükség.

Read More

Fotós eszköz bérlés korrekt feltételekkel!

Fotózásra készültök, de nincs meg hozzá a profi fotós felszerelés? Az ilyen esetekre érdemes igénybe venni a fotós eszköz bérléslehetőségét. Fotóstúdiónk mindenki számára nyitva áll, akinek modern, megbízható fotós eszközök bérlésére van szüksége.

Read More

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A FOTÓSTÚDIÓ BÉRLÉSNEK?

Egy fotós számára sokszor komoly kihívást jelent az, hogy megtalálja az ideális helyszínt a fotózáshoz, legyen szó portréról, vagy bármilyen, beállított elképzelésről. Ha Te is fotózással foglalkozol, és belefáradtál a megfelelő helyszín keresésébe, bérelj fotóstúdióttőlünk!

Read More
Telefon: 06-70-234-56-42
Telefon:06-20-313-11-11

Elérhetõségek