Nikon Z6 bérelhető fényképezőgép

Új eszköz bérelhető a D1 Fotóstúdiónál!

Nikon Z6 fényképezőgép FTZ adapterrel bérelhető. Lehetőség van így az összes Nikon objektív használatára. Igény esetén XQD kártyát is tudunk hozzá biztosítani. A Nikon Z6 szemfókusszal rendelkezik, amely nagy segítség a portréfotózásnál is. Videózáskor pedig 4K videó rögzítésére is képes. Ezen kívül még további extrákkal is rendelkezik a fényképezőgép, melyek ismertetését az interneten megtalálhatjátok.

Bérleti díj: 10.000Ft/nap

Kaució: 600.000Ft.-

Új nagy teljesítményű mennyezeti led panelek a D1 Fotóstúdióban

Bérelhető fotóstúdiónkban közel 4000wattnak megfelelő mennyezeti led panelek kerültek felszerelésre, melyek kiválóan alkalmasak fotózáshoz és videózáshoz kiegészítő- vagy akár fő fényforrásként. A panelek vibrálásmentesek, ez elengedhetetlenül fontos a videózáshoz, és kiváló a színvisszaadásuk is. Külön extraként még állítható a fényerejük és a színhőmérsékletük 3000-6000 kelvin között.

 

Godox akkumulátoros vaku bérlés

Godox AD400pro akkumulátoros vaku bérlés

Szeretnél a szabadban stúdióvakuval fotózni?

Nálunk már bérelhető az egyik legkedveltebb kompakt akkumulátoros stúdióvaku a Godox AD400pro. A vaku HSS képes, ami hatalmas szabadságot jelent a szabad téri fotózások alkalmával.  4-féle Godox XPRO jeladót tudunk adni: Nikon, Canon, Sony és Fuji. Hétvégén akár 1 napra is bérelhető.

A szett tartalma:

  • 1db hordtáska
  • 1db Godox AD400pro vakufej
  • 1db akkumulátor + akkumulátortöltő
  • 1 db Godox XPRO jeladó (Nikon, Canon, Sony, Fuji)
  • 1db fényformáló (75cm átmérőjű Dodibox vagy egy nagyobb méretű ernyő)
  • 1db lámpastatív

Bérleti díj: 10.000.-Ft/nap

Kaució: 200.000.-Ft

Bemutató videó: 

Engedd szabadjára a fantáziádat, ehhez tökéletes helyszín a fotóstúdiónk Budapesten!

Ha szeretnéd kipróbálni magad egy stúdióban, ahol különleges fényhatásokat hozhatsz létre, mi segítünk a világítás kialakításában és beállításában. A természetben való fotózás még mindig csodálatos élmény, de ha új ingerekre, új kihívásokra vágysz, próbálnád ki, milyen az, ha mesterséges fényekkel csinálod. Akkor Neked való ez a fotóstúdió Budapesten!

Read More
üzleti portrék készítés

Miért bízd profira az üzleti portré készítést?

Az üzleti világban elengedhetetlen a hiteles bemutatása egy cégnek, aminek része, hogy képek is készüljenek a vezetőségről és az alkalmazottakról is, azonban nem mindegy, hogy az elkészült fotók milyen minőséget képviselnek. Sok cégvezető elköveti azt a hibát, hogy megpróbálják házon belül, egy fényképezőgépet jól kezelő személyre rábízni az üzleti portrék készítését, azonban a műszaki tudáson túl a tökéletes fotókhoz sokkal többre van szükség.

Read More

Fotós eszköz bérlés korrekt feltételekkel!

Fotózásra készültök, de nincs meg hozzá a profi fotós felszerelés? Az ilyen esetekre érdemes igénybe venni a fotós eszköz bérléslehetőségét. Fotóstúdiónk mindenki számára nyitva áll, akinek modern, megbízható fotós eszközök bérlésére van szüksége.

Read More

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A FOTÓSTÚDIÓ BÉRLÉSNEK?

Egy fotós számára sokszor komoly kihívást jelent az, hogy megtalálja az ideális helyszínt a fotózáshoz, legyen szó portréról, vagy bármilyen, beállított elképzelésről. Ha Te is fotózással foglalkozol, és belefáradtál a megfelelő helyszín keresésébe, bérelj fotóstúdióttőlünk!

Read More
Telefon: 06-70-234-56-42
Telefon:06-20-313-11-11

Elérhetõségek